Talven Miniloma

Vietä unohtumaton loma Lapin sydämessä ja koe talven taikaa

4 päivää / 3 yötä
Marraskuu - Huhtikuu

Miniloma Ivalossa tarjoaa ikimuistoisen loman Lapin sydämessä. Koe Lapin ainutlaatuinen ja puhdas luonto ja anna Lapin hulluuden iskeä!

Saavut Ivaloon helposti lentokoneella tai omalla autolla. Ulkoilupäivien retkilounaat nautitaan avotulen äärellä. Käännä katseet illalla pohjoiselle taivaalle, ja ehkäpä pääset nauttimaan revontulista.

Olemme järjestäneet majoituksen Xwander Nordicin omiin asuntoihin, kätevästi Ivalon kylällä. Kodikkaan sisustuksen lisäksi saat täysin varustetun keittiön, oman kylpyhuoneen, television ja Wifin käyttöösi. Kaikissa asunnoissa on kaksi sänkyä, jotka saa myös erilleen, vuodesohva tai lisäpetejä. Järjestettyjen aktiviteettien lisäksi Lapissa on paljon muutakin koettavaa! Jos haluat viettää täällä enemmän aikaa ennen tai jälkeen lomaasi, ilmoita se meille, ja pidennämme loma-asuntosi varausta.

Majoitus

Majoitut Xwander Suites -huoneistoissa, jotka sijaitsevat Ivalon kylän keskustassa. Keskellä Pohjois-Lappia ja Euroopan unionin laajimpia erämaa-alueita. Huoneistot ovat ilmastoituja ja korkeatasoisesti varusteltuja. Samassa rakennuksessa sinulla on käytössäsi kaikki Xwanderin vuokravälineet, joita voit käyttää veloituksetta oleskelusi aikana.

Xwander Xwander Xwander Xwander Xwander Xwander

Reittisuunnitelma

Päivä 1 - Saapuminen Ivaloon

Olitpa saapumassa bussilla tai lentäen, me otamme sinut vastaan Ivalossa. Loma voi alkaa!

Olitpa saapumassa bussilla tai lentäen, me otamme sinut vastaan Ivalossa. Majoitut mukavassa asunnossa Ivalon keskustassa. Saapumisaikataulustasi riippuen, meillä on rekiä, suksia tai lumikenkiä, joita voit lainata halutessasi, joten voit aloittaa talviaktiviteetit Lapissa perheesi ja ystäviesi kanssa heti.

Autamme revontulien ennustuksissa heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Ehkä sinulla on onnea ja saat otettua hienoja kuvia luonnon omasta valoshow’sta jo tänään!

Päivä 1 - Revontuli leiri avotuli-illallisella

Vietä saapumisilta kodikkaassa Aurora-leirissämme avotulen äärellä. Meillä on mukavat peitot sinulle ja jos olemme onnekkaita, näemme revontulet. Viettäessäsi iltaa taivaalle katsellen, ammattitaitoinen oppaamme valmistaa sinulle avotulella illallisen.

Päivä 2 - Päivä tundralla - Talvivaellus, pulkkamäki & savusauna

Tämä päivä on kokopäiväinen kokemus Inarin suosituimmissa kansallispuistoalueissa. Päivän alussa tapaamme kaupassamme Ivalossa, josta hyppäämme autoon ja ajamme Saariselälle, jossa teemme retken kauniissa talvimetsässä, valitsemme varusteet (lumikengät tai maastohiihtosukset) päivän olosuhteiden mukaan. Retken jälkeen meillä on lounas yhden alueen korkeimmalla tunturilla, Kaunispäällä. Kaunispäältä on hienot näkymät ympäröiville erämaa-alueille ja kansallispuistoon.

Mikä on paras tapa laskeutua tunturin huipulta? Tietenkin pulkalla! Meillä on Suomen pisin pulkkamäki, 2000 metriä puhdasta iloa ja kauhua! Kun olemme valmiita kukkuloilla ja nopeudessa, suuntaamme Kiilopään savusaunaan, jossa on mahdollisuus erittäin virkistävään avannouintiin jäätyneessä lammessa!

Day 3 - Päivä Inarissa - Siida museo, avotulilounas & porofarmi

Kuten Lapin alkuperäiskansana, saamelaisten kulttuuriperintö on mittaamattoman arvokasta. Tänään voit tutustua siihen kauniissa Inarin keskustassa oppaan avulla.

Pääset nauttimaan raikkaasta ilmasta samalla kun opit erilaisia selviytymistaitoja oppaan avustuksella tai tutkimalla paikallista maastoa itse. Jos lähellä olevan järven jää on tarpeeksi vahva, voimme myös kokeilla pilkkimistä! Nautimme herkullisen Lapin tyylin lounaan ulkona eräkämpässä.

Iltapäivällä vierailemme porotilalla tutustuaksemme näihin Lapin ikonisiin eläimiin. Eläimet ovat hyvin kesyjä ja ne antavat sinun silittää ja ruokkia niitä. Ota kuva poron kanssa ikuistaaksesi Lapin lomasi ainutlaatuisuuden!

Palaamme Ivaloon iltapäivällä. Sinulla on vapaa-aikaa tänä iltana rentoutua ja ottaa rennosti!

Päivä 4 - Lähtö Ivalosta

Hyvästit ovat aina vaikeita! Helpottaaksemme hieman, olemme järjestäneet kuljetuksen lentokentälle tai bussiasemalle sinulle.

Jos haluat pidentää Lapin lomaa ja vierailla esimerkiksi Rovaniemellä, Kirkkoniemessä tai muualla, autamme mielellämme suunnittelussa ja voimme suositella paikkoja, jotka olemme jo tunnistaneet hyviksi kohteiksi.

Toivomme, että olet nauttinut lomastasi kanssamme ja odotamme innolla, että voimme toivottaa sinut tervetulleeksi takaisin tulevaisuudessa!

Usein Kysytyt Kysymykset

Peruutusehdot

 • Peruutusmaksu 100 %, jos varaus peruutetaan 7 päivää tai vähemmän ennen tapahtumaa.
 • Peruutusmaksu 50 %, jos varaus peruutetaan 30 päivää tai vähemmän ennen tapahtumaa.
 • Peruutusmaksu 30 %, jos varaus peruutetaan 45 päivää tai vähemmän ennen tapahtumaa.

Mitä pakkaan mukaan?

 • Säänmukainen vaatetus ja varusteet
 • Hyvät kävelykengät
 • Päiväreppu

Varaa luottavaisin mielin

 • Paikallinen perheyritys
 • Henkilökohtainen palvelu
 • Joustavat reittisuunnitelmat
 • Pienet ryhmäkoot

Hinta sisältää

 • Kuljetukset Ivalon lentoasemalta tai bussiasemalta
 • Majoituksen kahden hengen viihtyisässä ja tilavassa huoneistossa
 • Kaikki mainitut aktiviteetit, yhteisruokailut ja kuljetukset aktiviteetteihin

Hinta ei sisällä

 • Lennot kohteeseen
 • Henkilökohtainen matkavakuutus
 • Aktiviteeteilla tarvittavat varusteet ja vaatteet
Price from
794€/adult
397€/child (8-14 yr)