Huskysafari, Tunturimaisemat, Savusauna ja Illallinen Laanilassa

Aloitamme ensimmäisen aamusi Lapissa mahtavalla kahden tunnin huskysafarilla! Kuljetus huskytilalle lähtee ovesi edestä, ja paikanpäällä pääset itse ajamaan koiravaljakon kanssa läpi talvisten metsä- ja järvimaisemien. Tämä on jännittävä kokemus josta riittää muisteltavaa.

Huskyvaljakkoajelun jälkeen tunnelmallisessa kodassa nautitaan vielä lämmittävät nokipannukahvit.

Elämyksellisen aamun jälkeen matkaamme jylhälle Kaunispäälle. Huippumaisema kantaa kirkaalla säällä jopa 40 kilometrin päähän Venäjän puolelle! Näkymästä ihaillen nautimme ravintolassa tunturilounaan, jonka jälkeen saamme adrenaalin virtaamaan Suomen pisimmässä pulkkamäessä. Mäki tarjoaa 1200 metriä vauhdin huumaa kaikenikäisille!

Saariselältä suuntaamme Kiilopäälle jossa patikoimme kelistä riippuen joko Kiilopään huipulle tai läheisiin laaksoihin. Kiilopää on yksi Urho Kekkosen kansallispuiston korkeimmista tuntureista (546m), jolla käymiseen tottunutkaan lapinkävijä ei kyllästy.

Päivän täydellinen lopetus on rauhoittavan hämyinen savusauna ja avanto. Perinteisen elämyksen jälkeen on varmasti nälkä, joten siirrymme tunnelmalliseen Laanilan Kievariin herkuttelemaan 3 ruokalajin tyylikkään menun. Täällä tärkeintä on kiireetön yhdessäolo hyvän ruoan parissa, joten saat rentoutua ja nauttia yhdessä syömisen ilosta ja puhtaiden raaka-aineiden tuomista makuelämyksistä.

Illalla automme vie sinut maha täynnä takaisin asunnollesi, sillä nyt uni varmasti maittaa!