Seikkailuloma Lapissa

7 päivää / 6 yötä
Kesä - Syyskuu

Vietä viikko Pohjois-Suomessa virkistävällä lomalla, jossa voit nauttia monista jännittävistä ja palkitsevista ulkoiluaktiviteeteista.

Koe Pohjois-Lapin kauneus ja jännitys kesäkuukausina kuuden yön seikkailulla Ivalossa. Tämä viehättävä kylä tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän jännittäviä aktiviteetteja ja rauhallisia maisemia, jotka varmasti tekevät lähtemättömän vaikutuksen. Täältä löydät monipuolisen valikoiman aktiviteetteja, kuten arktisia vesiurheilulajeja ja erämaavaelluksia, jotka sijoittuvat alueen upeisiin maisemiin.

Kaikki aktiviteetit sopivat aloittelijoille ja ovat tarkoitettu 14 vuotta täyttäneille, joilla on vähintään kohtalainen kunto.

Saapuessasi Ivaloon majoitut viihtyisään majoitukseesi, valmiina tutkimaan upeita, vehreitä maisemia ja nauttimaan arktisen kesän loputtomasta päivänvalosta. Sukella arktisten vesiurheilulajien jännitykseen kirkkaassa Ivalo-joessa. Lähde opastetulle vaellukselle Hammastunturin erämaa-alueen laajoihin metsiin ja tuntureille. Opettele erämaataitojen saloja bushcraft-leirillä, jossa hankit tärkeitä taitoja arktisessa ympäristössä selviytymiseen. Risteile taigametsän halki fatbikella, ajaen erityisesti suunniteltuja reittejä pitkin. Lähde packraft-matkalle Juutua-joelle, jossa koet sekä koskia että rauhallisia osuuksia kokeneiden oppaiden johdolla. Kun kuuden yön seikkailusi Pohjois-Lapissa päättyy, lähdet mukaasi unohtumattomia muistoja ja sydän täynnä uusia kokemuksia.

Reittisuunnitelma

1. päivä: Saapuminen Ivaloon

Saavuttuasi Ivaloon voit asettua majapaikkaasi ja tutustua alueen vehreään ympäristöön ja arktisen kesän pitkiin, eloisiin päiviin. Saapumisiltana lähdemme Fatbiking-retkelle Ivalon kylän ympäri.

2. Päivä: Arktinen vesiurheilupäivä

Koe arktisen vesiurheilun jännitys Ivalojoen koskemattomilla vesillä. Pääset SUP-lautailuun ja snorklaukseen Rahajärvellä, jolloin voit tutustua vesireitteihin ja ihailla upeita maisemia ainutlaatuisesta näkökulmasta. Sen jälkeen pääset kokemaan perinteisen telttasaunan.

3. Päivä: Erämaavaellus

Lähde opastetulle erämaavaellukselle Hammastunturin erämaa-aluetta ympäröivien laajojen metsien ja tuntureiden läpi. Tarkkaile arktisen kesän aikana viihtyvää monipuolista kasvistoa ja eläimistöä ja tutustu alueen historiaan ja saamelaisten alkuperäiskulttuuriin. Kun vaellat erämaassa, ihaile henkeäsalpaavia näkymiä ja luonnon rauhaa.

4. Päivä: Bushcraft ja selviytymisleiri

Osallistu bushcraft- ja selviytymisleirille, jossa opit arktisessa erämaassa selviytymiseen tarvittavat taidot. Asiantuntevat oppaat opastavat sinua rakentamaan suojia, suunnistamaan luonnon maamerkkien avulla ja tunnistamaan syötäviä kasveja ja muita luonnonvaroja. Tämä käytännön kokemus on paitsi opettavainen myös tarjoaa ainutlaatuisen yhteyden luontoon.

5. Päivä: Fatbiking taigan metsässä

Hyppää fatbike-pyörän selkään ja tutki Taiga-metsää erityisesti suunnitelluilla poluilla. Fatbike-pyöräilyn avulla pääset kulkemaan laajemmalla alueella ja nauttimaan samalla metsän ja sen asukkaiden läheisestä kohtaamisesta. Pidä silmällä paikallisia villieläimiä, kuten poroja, kettuja ja erilaisia lintulajeja, jotka asuttavat Taigaa kesäkuukausina.

6. Päivä: Packrafting Juutuanjoella

Lähde packrafting-seikkailulle Juutua-jokea pitkin ja navigoi sen koskia ja rauhallisempia osuuksia kokeneiden ohjaajien opastuksella. Kun uit jokea pitkin, voit ihailla ympäröivän erämaan maisemia ja ääniä ja nauttia jännittävästä ja virkistävästä kokemuksesta Lapin sydämessä.

7. päivä: Lähtö Ivalosta

Kun seikkailusi on päättymässä, mieti unohtumattomia kokemuksia ja muistoja, joita olet saanut 6 yön aikana Pohjois-Lapissa. Lähde Ivalosta arvostamaan arktista erämaata ja sen ainutlaatuista tarjontaa kesäkuukausina.

Day-to-day itinerary adjustments may occur in response to weather conditions and forecasts

Usein Kysytyt Kysymykset

Mikä on peruutusehto?

  • Veloitamme peruutusmaksun, joka on 100% varauksen kokonaishinnasta, mikäli varaus peruutetaan alle 16 tuntia ennen tapahtumaa.

Mitä minun tulee tuoda mukana?

  • Vaatteet ja varusteet, jotka sopivat kaikenlaisiin sääolosuhteisiin
  • Hyvät kävelykengät
  • Pieni reppu päivittäisille retkille
  • Henkilökohtaiset lääkkeet

Huomioithan

  • Matkustajien vähimmäisikä on 14 vuotta.

Löydä täydellinen UKK täältä

Varaa luottavaisin mielin

  • Paikallinen perheyritys
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Joustavat reittisuunnitelmat
  • Pienet ryhmäkoot

Hinta sisältää

  • Kuljetukset Ivalon lentoasemalta tai linja-autoasemalta
  • Majoitus mukavassa ja tilavassa kahden hengen huoneistossa
  • Kaikki edellä mainitut aktiviteetit, ateriat ja kuljetukset aktiviteetteihin ja niistä takaisin

Hinta ei sisällä

  • Lennot määränpäähän ja takaisin
  • Henkilökohtainen matkavakuutus
  • Aktiviteeteissa tarvittavat varusteet ja vaatteet