Mikä Xwander Nordic?

Pohjoisia hommia kokemuksella ja ammattitaidolla

Home » Mikä Xwander Nordic?

Mikä Xwander Nordic?

Xwander Nordic on Lappilainen tapahtumatuotanto- sekä ohjelmapalveluyritys, joka on erikoistunut tarjoamaan monipuolisen valikoiman tuotteita, palveluita ja tiloja ulkoilun harrastajille, yrityksille, tapahtumajärjestäjille ja elokuvatuotantotiimeille.

Sijaitsemme Ivalossa, Lapissa (avaa Google Mapsissa), ja meitä ympäröi Länsi-Euroopan suurimmat erämaa-alueet.


Xwander Basecamp, sijaitsee Ivalon kylän keskustassa. Sen sijainti tekee siitä ihanteellisen tukikohdan retkille ja seikkailuille sekä tapahtumien ja koulutusten järjestämiselle.

Xwander Nordicin tarjoamat palvelut sisältävät:

 1. Aktiviteetit: Xwander Nordic tarjoaa laajan valikoiman ulkoiluaktiviteetteja, jotka on räätälöity eri taitotasoille ja mieltymyksille.
 2. Majoitukset: Xwander Nordic tarjoaa monipuolisia majoitusvaihtoehtoja vierailijoille ja tapahtumatuotannoille, Xwander Basecampin yhteydessä on seitsemän huoneistoa jotka ovat yhteydessä välinevuokraamoon sekä luokkatiloihin.
 3. Logistiikka: Xwanderilla on taksiluvallisia premium-luokan pikkubusseja VIP-kuljetuksiin että maastokykyisiä 4×4-autoja, joilla päästään määränpäähän tyylillä.
 4. Välineet: Xwander Nordicilla on laaja valikoima korkealaatuista ulkoiluvälineistöä ja -varusteita vuokrattavissa, mukaan lukien polkupyöriä, suksia, lumikenkiä ja retkeilyvälineitä, joten asiakkaiden ei tarvitse tuoda omia varusteitaan.
 5. Kurssit ja leirit: Xwander Nordic tarjoaa retkeilyyn ja matkailuun liittyviä kursseja ja leirejä, kuten ensiapu, turvallisuus ja selviytymiskoulutuksia.
 6. Tapahtumat: Xwander Nordic on erikoistunut järjestämään ja isännöimään tapahtumia, jotka vaihtelevat yritystapahtumista, seikkailukilpailuihin ja ulkoilufestivaaleihin.
 7. Elokuvatuotannon fixer-palvelut: Xwander Nordic tarjoaa kattavaa tukea elokuvatuotantoryhmille, mukaan lukien sijaintien etsintä, luvat, välinevuokraus, majoitukset ja kuljetukset, taaten sujuvan ja tehokkaan tuotantoprosessin Lapin kuvankauniissa maisemissa.

Erinomaisen sijaintimme ja monipuolisten palveluidemme ansiosta Xwander Nordic on yhden pysähdyksen paikka kaikille ulkoiluseikkailu-, tapahtuma- ja elokuvatuotantotarpeillesi Pohjois-Lapissa.

Tiimimme kasvot!​

Tiimistämme löytyy matkailun ja retkeilyn moniosaajia. Päivittäin toimistolla ja metsissämme pyörii kymmenen hengen miehitys, myös kaneja ja koiria, ja reservissämme on yli 40 henkeä paikallisia ammattilaisia tarpeeseen kuin tarpeeseen.

 • Albi

 • Aleksi

 • Elisa

 • Joonas

 • Juhani

 • Ossi

 • Sanna

 • Roisto

Kaivertaako Lapin kaipuu vai orastaako Lapin hulluus? Ota yhteyttä!