Tervetuloa Xwanderille

Seikkailuja pohjoisessa

Home

Xwander Nordic järjestää ryhmämatkoja Suomen ja Norjan Lapissa. Jokainen matka on suunniteltu kattavalla paikallistuntemuksella tarjoamaan unohtumattomia elämyksiä Pohjoisessa!
Ympäristönsuojelu on meille tärkeää ja kaikki matkamme ovat hiilineutraaleja. Arvojamme ovat kestävyys ja autenttisuus – haluamme tarjota ainutlaatuisia ja unohtumattomia elämyksiä! Xwander Nordic tarjoaa ryhmämatkoja perheille, hyvinvointimatkoja sekä jännittäviä aktiivilomia seikkailunhaluisille. Järjestämme myös räätälöityjä paketteja ja päivittäisiä aktiviteetteja Inarin alueella.

Talvi

Tule mukaan nauttimaan Pohjois-Suomen kauneudesta premium-talvilomapaketeillamme. Ihaile lumista maisemaa, jossa voit nähdä revontulia, rauhallisia jäätynyttä järviä ja hiljaisia lumipeitteisiä metsiä.

Näytä kaikki matkat >

Kesä

Koe keskiyön aurinko Pohjois-Suomessa kesälomamme pakettien avulla. Nauti tundran kauneudesta, rauhallisista järvistä ja villistä metsästä rennommassa ympäristössä. Majoitu mukavissa tiloissa, nauti herkullista paikallisruokaa avotulen äärellä ja osallistu erilaisiin seikkailullisiin arktisiin aktiviteetteihin.

Näytä kaikki matkat >

Suunnittele lomasi

Tehtävämme on tarjota sinulle elämäsi matka! Olemme sitoutuneet tarjoamaan kestäviä ja korkealaatuisia matkakokemuksia. Hyödyt vuosien kokemuksestamme, erinomaisesta paikallisesta tuntemuksestamme sekä ystävällisten, monikielisten ja huomaavaisien oppaidemme seurasta, jotka pitävät huolen sinusta jokaisella askeleella. Tule ja koe Xwanderin erilaisuus!

Lapin matkaneuvojamme Jatta ja Elisa suunnittelevat lomasi täysin toiveidesi ja odotustesi mukaisesti!

Kestävyys merkitsee meille enemmän kuin hyvää liiketoimintaa. Uskomme, erityisesti tämän päivän modernissa maailmassa, että planeettamme huomioiminen on yhtä tärkeää kuin huolehtiminen itsestämme. Uskomme, että liiketoiminnan menestymiseksi sen on oltava enemmän kuin taloudellisesti kannattavaa, sen on oltava hyödyllistä ympäristön hyvinvoinnille. Tämä uskomus on kaikkien toimintojemme ytimessä. Kaikki mitä teemme, on suunniteltu kestävyyden näkökulmasta.

Lue lisää →

Xwander Nordic arvostelut