Seikkailuja pohjoisessa

Home

Xwander Nordic järjestää unohtumattomia matkoja Suomen ja Norjan Lapissa. Jokaisen matkan suunnittelussa on hyödynnetty paikallistuntemusta, mikä varmistaa unohtumattomat elämykset pohjoisessa.

Haluamme tarjota ainutlaatuisia matkoja kestävästi. Xwander Nordic tarjoaa perheille ja pienille ryhmille suunniteltuja matkoja, hyvinvointipaketteja sekä jännittäviä aktiivilomia seikkailunhaluisille. Räätälöimme matkapaketteja toiveiden mukaan ja järjestämme myös päivittäisiä aktiviteetteja Inarin alueella.

Talvi

Talvi. Tule mukaan nauttimaan Pohjois-Suomen kauneudesta – tartu talvilomapaketteihimme! Tule ihailemaan arktisia maisemia, näe revontulet, pohjoisen eläimiä ja talven rauhalliset metsämme.

Näytä kaikki matkat >

Kesä

Koe keskiyön aurinko Pohjois-Suomessa kesälomamme pakettien avulla. Nauti tundran kauneudesta, rauhallisista järvistä ja villistä metsästä rennommassa ympäristössä. Majoitu mukavissa tiloissa, nauti herkullista paikallisruokaa avotulen äärellä ja osallistu erilaisiin seikkailullisiin arktisiin aktiviteetteihin.

Näytä kaikki matkat >

Tehtävämme on tarjota sinulle elämäsi matka! Olemme sitoutuneet tarjoamaan kestäviä ja korkealaatuisia matkakokemuksia. Hyödyt vuosien kokemuksestamme, erinomaisesta paikallisesta tuntemuksestamme sekä ystävällisten, monikielisten ja huomaavaisien oppaidemme seurasta, jotka pitävät huolen sinusta jokaisella askeleella. Tule ja koe Xwanderin erilaisuus!

Lapin matkaneuvojamme Jatta ja Elisa suunnittelevat lomasi täysin toiveidesi ja odotustesi mukaisesti!

Aloita tästä

Tutustu oppaisiimme!

Xwanderin ydintiimi koostuu 12 kokeneesta eräoppaasta. Joukkoomme kuuluu sekä alueella syntyneitä paikallisia että kansainvälisiä asiantuntijoita. Palvelemme englannin, ranskan, saksan ja espanjan kielillä. Xwanderin kanssa pääset tekemään syväsukelluksen arktiseen elämäntyyliin kokeneiden ammattilaistemme johdolla.

Lue lisää

Ympäristötietoiset Matkailupalvelut

Uskomme, että erityisesti nykypäivän modernissa maailmassa, planeettamme huomioon ottaminen on yhtä tärkeää kuin itsestämme huolehtiminen. Uskomme, että liiketoiminnan menestyksekkyys edellyttää enemmän kuin pelkästään ympäristön hyvinvoinnille eduksi olemista.

Kaikki mitä teemme, on suunniteltu kestävyyden näkökulmasta.

Kurkista peremmälle

Galleria

Pysy lämpimänä!

Xwander.com on verkkokauppa, jonka tuotteet ovat Xwanderin eräoppaiden valitsemia ja testaamia. Olipa suuntanasi tiheä metsä tai arktiset avotunturit, Xwander.com varustaa matkasi.

Ostoksille