Pine Sky Metsähotelli

Home » Pine Sky Metsähotelli

Pine Sky Metsähotelli

Pine Sky Metsähotelli sijaitsee luonnon sydämessä, 10 minuutin päässä Ivalosta. Forest Hotel tarjoaa mahdollisuuden yöpyä puuteltoissa ja riippumatoissa, jotka ovat ripustettuina hiljaisen männikkömetsän keskelle. Metäshotelli on optimaalisesti sijoitettu bushcraftiin, kalastukseen, arktiseen vesiliikuntaan, tähtitieteeseen ja revontulien tarkkailuun.

Voit koota Metäshotelli -kokemuksesi lukuisilla aktiviteeteilla ja yöpyä mukavissa Pine Sky Apartments -huoneistoissa Ivalossa. Voit valita viikon mittaisen vierailun Ivalossa, josta 1-2 yötä luonnon keskellä ja 4-5 päivää mukavissa huoneistoissa Ivalon kylässä.

Tarjoamme kuljetuspalveluita Metäshotellin, Ivalon, Inarin, Saariselän ja Ivalon lentokentän välillä. Voit tulla leirille myös pyöräillen tai moottoripyörällä.

Pine Sky Forest Hotel pyrkii tarjoamaan vierailleen aidon luontoelämyksen. Sähköä tai juoksevaa vettä ei ole, mikä kannustaa vieraita yksinkertaisen eräelämän uudelleenlöytämiseen. Tämä perusperiaate ulottuu hotellin tiloihin, joissa on perinteinen ulkohuussi ja telttasauna. Rahajärvi-järvi on kuvauksellinen (ja virkistävän viileä 😉 ) eräspaikka.


Majoituksen hintaan sisältyy monipuolisen ulkoiluvarustuksen käyttö. SUP-laudat, packrafts ja kalastusvälineet ovat käytettävissäsi, mahdollistaen sinulle mahdollisuuden kokea läheisen järven rauha omassa tahdissa.

Korostaaksemme ulkoilmaympäristön tunnelmaa, Pine Sky Metsähotellissa on yhteinen alue tulipaikalla ja BBQ-setupilla. Halusitpa sitten osallistua myöhäisillan tarinankerrontaan, paistaa vaahtokarkkeja tai yksinkertaisesti nauttia tulen lämmöstä tähtitaivaan alla, tämä tila sisältyy myös majoituksen hintaan.

Näiden perusmukavuuksien lisäksi Pine Sky Metsähotelli tarjoaa valikoiman lisäpalveluita ja aktiviteetteja. Aitoa metsäsaunan kokemusta varten vieraat voivat valita ainutlaatuisen telttasaunan. Hotelli vuokraa myös maastopyöriä niille, jotka haluavat tutkia ympäröiviä polkuja. Vieraille, jotka ovat kiinnostuneita erätaidot ohjelmasta, hotelli järjestää bushcraft-ohjelmia, kalastusta ja luonnonvarojen keruuta.