Xwander Palvelut

Laadukkaat tapahtuma-, matka- ja matkailupalvelut Pohjois-Lapissa

Home » Xwander Palvelut

Xwander Palvelut

Kattavat ulkoilupalvelut Ivalon Lapissa

Sijaitsemme Ivalossa, Lapissa. Xwander Nordic on ulkoiluseikkailuyritys, joka on erikoistunut tarjoamaan monipuolisia palveluja ja tiloja ulkoilusta innostuneille, tapahtumajärjestäjille ja elokuvatuotantoryhmille.

Xwanderin Basecamp, 1000 neliömetrin tila, sijaitsee keskeisellä paikalla ympäröitynä yhdellä Länsi-Euroopan suurimmista erämaa-alueista, mikä tekee siitä ihanteellisen tukikohdan tutkimusmatkoille ja seikkailuille, sekä tapahtumien ja koulutusten järjestämiseen.

Xwander Nordic tarjoaa seuraavia palveluita:

  1. Aktiviteetit: Xwander Nordic tarjoaa laajan valikoiman ulkoilutoimintoja, kuten vaellusta, lumikenkäilyä, hiihtoa, fatbike-pyöräilyä ja kalastusta, jotka on räätälöity eri taitotasojen ja mieltymysten mukaan.
  2. Majoitus: Xwander Nordic tarjoaa mukavia ja käteviä majoitusvaihtoehtoja vierailijoille, varmistaen miellyttävän oleskelun sekä yksittäisille matkailijoille että ryhmille.
  3. Logistiikka: Xwander Nordicilla on lisensoitu autokalusto, johon kuuluu sekä premium-tason tila-autoja VIP-kuljetuksiin että kestäviä 4×4-autoja, jotka vievät sinut sinne, minne tarvitset päästä.
  4. Vuokraus: Xwander Nordicilla on laaja valikoima laadukasta ulkoiluvarustusta vuokrattavissa, mukaan lukien polkupyörät, sukset, lumikengät ja retkeilyvarusteet, jolloin asiakkaat voivat nauttia ulkoilusta ilman omien varusteiden tuomista.
  5. Kurssit ja leirit: Xwander Nordic tarjoaa erilaisia opetusohjelmia ja leirejä, joiden avulla asiakkaat voivat kehittää ja parantaa ulkoilutaitojaan, kuten pelastustaitoja, eräselviytymistä ja ensiapua.
  6. Tapahtumat: Xwander Nordic on erikoistunut ulkoilutapahtumien järjestämiseen ja toteuttamiseen, aina yritysten virkistyspäivistä seikkailukilpailuihin ja ulkoilufestivaaleihin, varmistaen unohtumattoman ja hyvin järjestetyn kokemuksen kaikille osallistujille.
  7. Elokuvan tuotantopalvelut: Xwander Nordic tarjoaa kattavaa tukea elokuvatuotantoryhmille, mukaan lukien kuvauspaikkojen etsintä, luvat, laitteiden vuokraus, majoitus ja kuljetus, varmistaen sujuvan ja tehokkaan tuotantoprosessin Lapin alueella.

Sijaintinsa ansiosta sekä laajan palveluvalikoimansa ansiosta Xwander Nordic on yhden pysähdyksen kauppa kaikille ulkoiluseikkailu-, tapahtuma- ja elokuvatuotantotarpeillesi Pohjois-Lapissa.