Ensiapukoulutus Pohjois-Lapissa

Emergency First Aid-kurssitarjonta

Home » Xwander Akatemia » Ensiapukoulutus Pohjois-Lapissa

Ensiapukoulutus Pohjois-Lapissa


Xwanderin Emergency First Response (EFR) -ensiapukurssit tarjoavat olennaisen ensiapukoulutuksen ulkoilun harrastajille ja alan yrityksille.

Voit yhdistää ensiapukoulutuksesi lomaasi ja muihin kursseihin ja aktiviteetteihin. Yrityksenä voitte tuoda tiiminne Lapin matkalle, joka sisältää esim. matkailualan turvallisuuskoulutusta että vapaa-ajan aktiviteetteja.

Paketoimme yksityisille ja yrityksille koulutusmatkoja sisältäen kaiken lentokenttäkuljetuksista, asuntoihin ja aktiviteetteihin.

Koulutukset järjestetään suomeksi tai englanniksi. Kurssit voidaan myös räätälöidä tarpeidesi mukaan, ja ne voidaan järjestää suoraan työpaikallasi. Kyselyt räätälöidystä koulutuksesta voi lähettää osoitteeseen info@xwander.fi.

Usein kysytyt kysymykset:

Mikä on EFR (Emergency First Response)?

EFR on kattava elvytys- ja ensiapukoulutusohjelma, joka auttaa yksilöitä toimimaan lääketieteellisissä hätätilanteissa. EFR on yksi maailman nopeimmin kasvavista ensiapukoulutusjärjestelmistä, joka toimii 175 maassa ja tarjoaa materiaaleja 24 eri kielellä. Järjestelmä keskittyy kouluttamaan tavallisia ihmisiä ensiaputaitoihin ja antamaan heille luottamusta toimia hätätilanteissa.

Kuka voi osallistua EFR-kurssille?

Kuka tahansa voi osallistua EFR-kurssille. Sinun ei tarvitse olla aiempaa lääketieteellistä tietämystä tai koulutusta. Suositeltu vähimmäisikä on 12 vuotta Xwander EFR-kursseilla.

Mitä taitoja opiskelen EFR-kurssilla?

EFR-kurssit sisältävät aikuisten, lasten ja vauvojen elvytys- ja ensiaputaitoja. Lisäksi sisältöön kuuluu defibrillaattorien käyttö ja ensiapuhapen taitoja. Kurssit soveltuvat erinomaisesti työpaikan ensiapukursseille, ja niiden joustavan toteutuksen ansiosta voidaan opettaa erilaisia kurssimoduuleja yhdessä tai erikseen. Räätälöityjä erikoiskursseja voidaan luoda myös työpaikoille. EFR-kurssit vahvistavat tavallisten auttajien luottamusta hätätilanteissa toistojen ja yksinkertaistamisen kautta. Koulutus toteutetaan stressittömässä ilmapiirissä, ja osallistujilla on mahdollisuus harjoitella taitoja tarpeen mukaan voidakseen auttaa todellisessa hätätilanteessa.