Lapin matkailu-concierge

Home » Lapin matkailu-concierge

Lapin matkailu-concierge

Sivuillamme olevat lomapaketit ja matkat ovat vain esimerkkejä tarjoamistamme upeista matkoista. Kerro meille Lapin lomatoiveesi, niin teemme sinulle räätälöidyn paketin ja tarjouksen.

Omistautunut matkatiimimme on erikoistunut yksilöllisten mieltymystesi ja toiveidesi mukaan räätälöityjen suunnitelmien laatimiseen. Osana palveluamme huolehdimme kaikista yksityiskohdista, mukaan lukien:

Henkilökohtainen matkasuunnitelma

Suunnittelemme räätälöidyn paketin, jossa on mukana Pohjois-Lapin parhaat nähtävyydet ja aktiviteetit, mukaan lukien poro- ja huskysafarit, moottorikelkkailu, pilkkiminen ja tietysti lumoavat revontulet. Suosittelemme ja järjestämme myös vierailuja saamelaisten alkuperäisyhteisöihin, jotka tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden tutustua saamelaisten rikkaaseen kulttuuriin ja perinteisiin.

Eksklusiiviset majoitukset

Halusitpa sitten lasi-iglun ylellistä mukavuutta tai hirsimökin kodikasta charmia, valitsemme sinulle sopivimmat majoitusvaihtoehdot. Voimme myös järjestää ainutlaatuisia majoituselämyksiä, kuten yön todellisessa jäähotellissa.

Fine dining ja ruokailu avotulella

Maistele aitoa lappilaista ruokaa alueen hienoimmissa ravintoloissa tai nauti paikallisen kokin valmistamasta yksityisestä gourmet-ateriasta suoraan majoituksessasi. Varmistamme, että ruokailukokemuksesi ovat ikimuistoisia ja herkullisia.

Kuljetus

Koordinoimme kaikki kuljetukset joita oleskelusi aikana tarvitset, mukaan lukien lentokenttäkuljetukset, yksityiset opastetut kierrokset ja muut kuljetuspalvelut.

Henkilökohtainen avustaminen

Matkailutiimimme auttaa sinua kaikissa kysymyksissä, huolenaiheissasi ja pyynnöissäsi. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota poikkeuksellista asiakaspalvelua ja varmistaa, että Pohjois-Lapin kokemuksesi on alusta loppuun saumaton.

Antamalla vastuun lomasi järjestelystä meille voit ottaa rennosti tietäen, että jokainen yksityiskohta on otettu huomioon. Xwander sitoutuu tekemään unelmalomastasi totta!

Aloita Lapin seikkailusi suunnittelu!