FAQ

Yleistä tietoa

Mitä Xwander-lomapaketit sisältävät?

Paketin sisällöt ja poissuljetut asiat on listattu yksityiskohtaisesti kierrospaketissa, mutta paketit sisältävät yleensä kuljetukset Ivalon lentokentälle tai linja-autoasemalle ja sieltä takaisin, valitsemasi majoituksen (huoneisto, hotelli tai mökki), kaikki listatut aktiviteetit ja kuljetukset aktiviteetteihin, talvivarusteet (haalarit, saappaat, hanskat) sekä ateriat, kuten päivittäisissä aktiviteeteissa on kuvattu.

Voinko muokata lomapakettiani?

Kyllä, voimme mielellämme mukauttaa tämän lomapaketin vastaamaan erityisiä toiveitasi ja odotuksiasi. Voit myös valita lisäaktiviteetteja lomallesi.

Voinko osallistua yksinmatkustajana?

Kyllä, ehdottomasti. Kierroksemme on suunniteltu turvallisiksi yksinmatkustajille, ja niihin sisältyy ohjattuja aktiviteetteja ja henkilökuntamme tuki.

Onko ryhmävarauksille alennuksia?

Mukautamme paketit ryhmän koon, toiveiden ja odotusten mukaan. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi lisätietoja.

Kohdetiedot - Ivalo

Miten pääsen Ivaloon?

Ivaloon pääsee suorilla lennoilla Helsingistä ja useilla suorilla lennoilla Euroopasta. On yleistä yhdistää Ivalon loma vierailuun Rovaniemelle. Paketoimme mielellämme koko pohjoismaisen lomasi, mukaan lukien kotimaan lennot, aktiviteetit ja majoitukset Rovaniemellä, Helsingissä, Oslossa, Tromssassa ja Kirkkoniemessä. Annamme yksityiskohtaiset ohjeet ja vaihtoehdot varauksen yhteydessä.

Tarjoatteko kuljetuksia lentokentältä ja takaisin?

Kyllä, kuljetukset Ivalon lentokentältä tai linja-autoasemalta sisältyvät pakettiisi.

Vuokra-autot

Tarjoamme myös vuokra-autoja. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja ja järjestääksesi vuokrauksen.

Matkakohdetiedot - Rovaniemi

Miten pääsen Rovaniemelle?

Rovaniemelle pääsee suorilla lennoilla Helsingistä ja useilta kansainvälisiltä kohteilta. Myös bussit ja junat liikennöivät muista suurista Suomen kaupungeista. Olemme iloisia voidessamme järjestää koko Pohjoismaiden lomasi, mukaan lukien kotimaan lennot, aktiviteetit ja majoituksen Ivalossa, Helsingissä, Oslossa, Tromssassa ja Kirkkoniemessä. Varaamisen yhteydessä annamme yksityiskohtaiset ohjeet ja vaihtoehdot.

Tarjoatteko kuljetusta lentokentälle ja lentokentältä?

Kyllä, kuljetukset Rovaniemen lentokentälle ja lentokentältä tai linja-autoasemalle sisältyvät pakettiinne.

Vuokra-autot

Tarjoamme myös vuokra-autoja Rovaniemellä. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja ja tehdäksesi varauksia.

Paikallisia nähtävyyksiä

  • Joulupukin kylä
  • Arktikum-tiedekeskus
  • Ranuan eläinpuisto
  • Korouoman kanjoni
  • Kemin jäänmurtaja

Rovaniemen suuren suosion vuoksi sesonkiaikana autamme sinua löytämään parhaat vierailuajat.

Sää- ja kausitiedot

Millainen sää on talvikaudella?

Talvilämpötilat vaihtelevat -0°C alle -30°C. Odota lumisia maisemia ja rajallisia päivänvalon tunteja, sekä mahdollisuutta nähdä revontulet.

Miten minun pitäisi pukeutua talviaktiviteetteihin?

Suosittelemme kerrospukeutumista lämpimillä alusvaatteilla, lämpimällä fleecellä, tuulen- ja vedenpitävällä päällyskerroksella sekä eristetyillä saappailla. Talvivarusteet kuten haalarit, saappaat ja hanskat tarjotaan. Autamme mielellämme oikeiden varusteiden valinnassa ja voimme suositella hyviä paikallisia tarjouksia esimerkiksi merinovillakerroksille.

Paras matkustusaika ja miksi

Talvi (marraskuusta huhtikuuhun): Näe lumiset maisemat, rajalliset päivänvalon tunnit ja revontulet, sekä mahdollisuudet talviurheiluun ja -aktiviteetteihin.

Kesä (kesäkuusta elokuuhun): Koe keskiyön aurinko 24 tunnin päivänvalolla, täydellinen ulkoiluun ja luonnon tutkimiseen.

Syksy (elokuun lopusta lokakuun alkuun): Nauti värikkäästä syysluonnosta ja leudommasta säästä, ihanteellinen vaellukseen ja valokuvaukseen. Tämä on myös yksi parhaista ajoista nähdä revontulet.

Terveys ja Turvallisuus

Onko terveydellisiä varotoimia, joita minun pitäisi ottaa?

Erityisiä rokotuksia ei tarvita, mutta matkavakuutuksen ottaminen on suositeltavaa. Paikalliset lääketieteelliset palvelut ovat saatavilla hätätilanteissa.

Onko turvallista matkustaa yksin?

Kyllä, kiertomatkamme on suunniteltu turvallisiksi yksin matkustaville, opastettujen aktiviteettien ja henkilökuntamme tuen avulla.

Maksaminen ja varaus

Mitä maksutapoja hyväksytte?

Hyväksymme suurimmat luottokortit ja pankkisiirrot. Pääasiallinen maksunvälittäjämme on Stripe. Täydelliset maksutiedot annetaan varausprosessin aikana.

Mikä on varausprosessi?

Voit varata verkkosivujemme kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Vahvistaaksesi varauksen tarvitaan käsiraha.

Ruoka ja ruokavaliovaatimukset

Millainen ruoka tarjotaan ja sisältyvätkö ateriat hintaan?

Aktiviteettikohtaisissa kuvauksissa on mainittu aktiviteettien aikana tarjottava ruoka. Joidenkin aktiviteettien yhteydessä tarjotaan aterioita, kuten lounas pilkkimisen aikana ja illallinen Aurora-leirillä. Täysi- ja puolihoitomajoitusta on saatavilla lisähintaan. Xwander Suites ei tarjoa aterioita, mutta niitä voi ostaa Kultahipusta sesongin ulkopuolella lisämaksusta. Myös catering- ja noutoruokavaihtoehdot ovat saatavilla.

Voitteko ottaa huomioon erityisruokavaliot?

Kyllä, voimme ottaa huomioon kasvisruokavalion, vegaanisen, gluteenittoman ja muut erityisruokavaliot. Ilmoitathan erityisruokavaliosi varauksen yhteydessä.

Varusteet ja Välineet

Mitä varusteita tarjotaan aktiviteetteihin?

Tarjotut varusteet vaihtelevat aktiviteetin mukaan ja voivat sisältää esimerkiksi sukset, lumikengät, kalastusvälineet jne. Tarkemmat tiedot löytyvät aktiviteettien kuvauksista.

Voinko vuokrata tai ostaa lisää varusteita?

Kyllä, voit vuokrata tai ostaa lisää varusteita. Xwander Apartments -asiakkaille suksien, lumikenkien ja pulkkien käyttö on maksutonta.

Pakkauslista

Xwanderilla on tytäryhtiö, Xwander.com, joka on erikoistunut arktisiin ulkoiluvarusteisiin. Tarjoamme mielellämme neuvoja ja tarjouksia lomallesi.

Tässä muutamia ideoita talviloman pakkauslistalle:

Vaatteet:

  • Lämpimät aluskerrastot
  • Lämpimät villapaidat ja fleecekerrastot
  • Veden- ja tuulenpitävät ulkovaatteet
  • Eristetyt housut
  • Lämmin hattu, huivi ja hanskat
  • Villaiset sukat
  • Vankat, eristetyt talvikengät

Varusteet:

  • Aurinkolasit tai suojalasit (kevään lumensokeutta varten)
  • Otsalamppu tai taskulamppu (vara-akkujen kanssa)
  • Uudelleenkäytettävä vesipullo (voimme tarjota sellaisen)
  • Kamera (vara-akkujen kanssa)
  • Kiikarit (villieläinten tarkkailuun)
  • Aurinkovoide ja huulirasva (aurinko- ja tuulisuoja)
  • Pieni reppu päiväretkiä varten
  • Henkilökohtaiset hygieniatuotteet ja lääkkeet

Lisätarvikkeet:

  • Uimapuku (saunaa varten)
  • Matkavakuutuksen tiedot
  • Välipalat (jos sinulla on erityisiä mieltymyksiä)

Kieli ja viestintä

Mitä kieliä oppaanne puhuvat?

Virallinen kielemme on englanti, mutta oppaamme puhuvat suomea, ranskaa, espanjaa, saksaa ja hollantia.

Kulttuuri ja paikallinen etiketti

Mitä minun tulisi tietää paikallisista tavoista ja etikettistä?

Sámi-perinteiden kunnioittaminen on tärkeää. Pyydä lupa ennen kuin otat valokuvia ihmisistä ja ole tietoinen kulttuurisista herkkyyksistä.

Kestävyys ja ympäristövaikutukset

Miten tuette kestävää matkailua?

Olemme sitoutuneet ympäristöystävällisiin käytäntöihin, kuten jätteiden minimointiin, energiansäästöön ja paikallisten yhteisöjen tukemiseen kiertomatkojemme kautta.

Mitä voin tehdä ympäristövaikutusteni minimoimiseksi?

Kannustamme vieraita vähentämään jätteitä, kunnioittamaan villieläimiä ja noudattamaan oppaidemme antamia ohjeita ympäristövaikutusten minimoimiseksi.

Xwander Suites

Mitä tarvitsen saunaa varten?

Ota mukaan pyyhe ja uimapuku. Voimme tarjota pyyhkeitä tarvittaessa. Jos haluat peseytyä jälkeenpäin, ota mukaan pesusaippua.

Mikä on kuljetusaika Ivalon lentokentältä Xwander Suitesille?

Kuljetusaika Ivalon lentokentältä Xwander Suitesille on noin 15 minuuttia.

Onko minulla pääsy Wi-Fiin ja mobiiliverkkoihin?

Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä majoituksessasi. Mobiiliverkko kattaa alueen yleensä hyvin, vaikka syrjäisillä alueilla saattaa olla rajoitettu signaali.

Lisätietoja

Laajennetut Pohjoismaiden lomat

Tarjoamme mahdollisuuden laajentaa lomapakettisi sisältämään vierailut muihin Pohjoismaiden kohteisiin, kuten Helsinkiin, Osloon, Tromssaan, Nordkappiin ja Kirkkoniemeen. Olipa kyseessä ennen tai jälkeen päälomasi Lapissa, voimme järjestää koko loman varmistaen, että koet kattavan Pohjoismaiden seikkailun.

Kannustematkat ja kokousmatkat

Mitä palveluita tarjoatte yrityksen kannustematkailuun?

Tarjoamme kattavia paketteja yrityksen kannustematkailuun. Räätälöidyt pakettimme sisältävät tiimiytymisharjoituksia, kokoustiloja ja ainutlaatuisia elämyksiä, jotka on suunniteltu motivoimaan ja palkitsemaan tiimiänne.

Voitteko järjestää kokouksia ja konferensseja?

Kyllä, meillä on tiloja, jotka soveltuvat kokouksiin, konferensseihin ja työpajoihin. Tilamme on varustettu tarvittavilla mukavuuksilla, jotta liiketoimintatarpeenne voidaan hoitaa tuottavassa ja mukavassa ympäristössä.

Mitä aktiviteetteja on saatavilla tiimiytymiseen?

Tarjoamme erilaisia tiimiytymisharjoituksia, kuten pilkkimistä, lumikenkäilyä, revontuliretkiä ja paljon muuta. Nämä aktiviteetit on suunniteltu edistämään ryhmän yhteistyötä, viestintää ja yhteistyötä.

Tapahtumat, häämatkat, häät ja polttarit

Tarjoatteko paketteja häämatkoille ja häille?

Kyllä, tarjoamme räätälöityjä paketteja häämatkoille ja häille, mukaan lukien romanttisia aktiviteetteja, erityismajoitusta ja henkilökohtaisia palveluita, jotta erityinen päivänne olisi unohtumaton.

Voitteko järjestää polttareita ja hen parties?

Ehdottomasti! Voimme luoda räätälöityjä paketteja polttareille ja hen parties, tarjoten erilaisia aktiviteetteja ja kokemuksia juhlimiseen tyylillä. Polttareiden ja hen parties osalta varaamme tyypillisesti yksityiset majoitustilat, jotta kaikilla osapuolilla olisi paras mahdollinen lomakokemus.🙂

Minkälaisia erityisjärjestelyjä voidaan tehdä tapahtumille?

Tarjoamme henkilökohtaisia palveluita erilaisiin tapahtumiin, mukaan lukien räätälöidyt aktiviteetit, erityiskoristeet, catering-vaihtoehdot ja paljon muuta varmistaaksemme, että tapahtumasi on unohtumaton ja ainutlaatuinen.