Koe Lapin ainutlaatuinen luonto

7 päivää / 6 yötä
Kesä - Elokuu

Koe Pohjois-Lapin seesteisyys ja taika kesäkuukausina täysin opastetulla 7 päivän ja 6 yön rentouttavalla lomalla lumoavan keskiyön auringon alla. Tämä matka vie sinut arktisen alueen lumoavien maisemien halki ja upottaa sinut alueen rikkaaseen kulttuuriin, luonnonkauneuteen ja kiehtovaan historiaan. Aktiviteetteihin kuuluu perinteistä kalastusta, villiruoan keruuta ja kansallispuistojen tutkimista, ja ne tarjoavat täydellisen tasapainon rentoutumisen ja seikkailun välillä.

Majoitus

Yövyt Xwander Suite-asunnossa joka sijaitsee Ivalon kylän keskustassa, keskellä Pohjois-Lapin ja Euroopan unionin laajimpia erämaa-alueita. Huoneistot ovat ilmastoituja ja hyvin varusteltuja. Voit käyttää kaikkia Xwander-vuokravarusteita, jotka löytyvät kätevästi samasta rakennuksesta.

Xwander Xwander Xwander Xwander Xwander Xwander

Reittisuunnitelma

1. Päivä: Saapuminen Ivaloon

Saavuttuasi Ivaloon voit asettua majapaikkaasi ja totuttautua arktisen kesän pitkiin päiviin, ja keskiyön aurinko tarjoaa surrealistisen ja kiehtovan kokemuksen. Saapumisiltana lähdet kävelylle Ivalon kylään tutustumaan.

2. päivä: Perinteinen kalastuspäivä ja lounas avotulella

Vietä päiväsi perinteisten kalastustekniikoiden opettelemisella paikallisen asiantuntijan opastuksella Inarijärven koskemattomilla vesillä. Kun olet saanut tarpeeksesi, nauti rantakadulla rauhallisella lounaalla avotulella ja nauti vastapyydetyn kalan mausta samalla, kun nautit ympäristön kauneudesta.

3. päivä: Villiruoka- ja metsästysvaellus

Lähde opastetulle metsästysvaellukselle Pohjois-Lapin reheviin metsiin, jossa opit alueen syötävistä kasveista ja keräät luonnonvaraisia raaka-aineita. Vaelluksen jälkeen voit valmistaa aterian keräämistäsi aarteista ja nauttia arktisen erämaan ainutlaatuisista mauista.

4. päivä: Keskiyön auringon vaellus Inarijärven rannalla

Koe keskiyön auringon lumoava ilmiö opastetulla vaelluksella Inarijärven rannalla. Kun aurinko leijuu horisontin yläpuolella, voit ihastella maiseman epätodellista kauneutta kultaisessa valossa ja luoda muistoja, jotka säilyvät eliniäksi.

5. päivä: Päivä tundralla, vierailu UKK:n kansallispuistossa

Tutustu tundran henkeäsalpaavaan kauneuteen vieraillessasi Urho Kekkosen kansallispuistossa (UKK). Nauti rauhallisesta vaelluksesta puiston läpi ja ihaile monipuolisia maisemia, kasvistoa ja eläimistöä. Vaelluksen jälkeen voit rentoutua perinteisessä suomalaisessa savusaunassa, joka on virkistävä kokemus, joka rauhoittaa kehoasi ja sieluasi.

6. päivä: Päivä Inarissa - Siida-museo, avotulilounas ja Inarijärven risteily

Tutustu Pohjois-Lapin kulttuuriseen sydämeen vierailemalla Inarissa. Aloita päiväsi Siida-museossa, jossa opit saamelaisten rikkaasta historiasta ja perinnöstä. Herkullisen avotulilounaan jälkeen voit lähteä Inarijärvellä maisemaristeilylle, jonka aikana voit ihailla alueen lumoavaa kauneutta ainutlaatuisesta näköalapaikasta.

7. päivä: Lähtö Ivalosta

Kun rentouttava lomasi keskiyön auringon alla on päättymässä, mieti unohtumattomia kokemuksia ja muistoja, joita olet saanut kuuden yön aikana Pohjois-Lapissa. Lähtekää Ivalosta arvostamaan arktisen alueen rauhallista kauneutta ja keskiyön auringon lumoa. Sinulla on monia vaihtoehtoja pidentää lomaasi Lapissa yhdistämällä keskiyön auringon loma Rovaniemellä, Kirkkonummella Pohjois-Kapissa ja Rovaniemellä

Usein Kysytyt Kysymykset

Varausehdot

 • 100% peruutusmaksu, jos varaus perutaan alle 7 päivää ennen saapumista
 • 50% peruutusmaksu, jos varaus perutaan alle 30 päivää ennen saapumista
 • 30% peruutusmaksu, jos varaus perutaan alle 45 päivää ennen saapumista

Mitä minun tulee pakata mukaan?

 • Vaatteet ja varusteet, jotka sopivat ulkoiluun erilaisissa sääolosuhteissa
 • Hyvät kävelykengät
 • Pieni reppu päivittäisiin retkiin

Varaa luottavaisin mielin

 • Paikallinen perheyritys
 • Henkilökohtainen palvelu
 • Joustavat reittisuunnitelmat
 • Pienet ryhmäkoot

Hinta sisältää

 • Kuljetukset Ivalon lentoasemalta tai bussiasemalta
 • Majoituksen kahden hengen viihtyisässä ja tilavassa huoneistossa
 • Kaikki mainitut aktiviteetit, yhteisruokailut ja kuljetukset aktiviteetteihin

Hinta ei sisällä

 • Lennot kohteeseen
 • Henkilökohtainen matkavakuutus
 • Aktiviteeteilla tarvittavat varusteet ja vaatteet