Melontakurssi

29-30
Kesäkuu

Meloja 1 -kurssi on aloittelijatason kurssi, joka antaa taidot turvalliseen melontaan. Kurssin suorittaneet voivat meloa suojaisilla vesillä itsenäisesti ja osallistua ohjatuille melontaretkille.

Kurssi pidetään 29.-30. kesäkuuta 2024 lähellä Veskoniemen satamaa ja se on jaettu kahteen osaan:

Verkkokurssi, jossa tutustutaan melontaan teoreettisella tasolla. Verkkokurssi käydään itsenäisesti läpi ennen käytännön kurssiviikonloppua.

Varsinainen koulutus vedessä. Kurssi alkaa klo 10 ja päättyy noin klo 17 molempina päivinä, yhteensä 14 tuntia koulutusta. Haluamme ottaa aikamme ja tutustua Inarijärven vesiin rauhallisesti.

Lauantai on varattu melonnan perusteiden oppimiseen. Päivän päätteeksi käymme myös läpi pelastustilanteita vedessä. Uudet taitomme pannaan käytäntöön sunnuntaina, kun lähdemme retkelle yhdelle Joensuuselän saarista.

Kurssin ohjaajina toimivat melontaopas Ulla Kakko ja melontaohjaaja Sami Kauppinen.

Kaikki kurssin suorittaneet saavat digitaalisen Meloja 1 -kortin, joka on osa Euro Paddle Pass -järjestelmää. Meloja 1 -kortti on edellytys ohjatuille retkille ja jatkokursseille.

Kurssille mahtuu enintään 12 osallistujaa. Kurssi toteutetaan vähintään 6 osallistujalla. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu lomakkeen kautta. Ilmoittautumisen jälkeen saat maksutiedot sähköpostitse. Ilmoittautumisesi vahvistetaan vasta, kun olet maksanut kurssimaksun.

Kurssi täyttää Suomen Melonta- ja Soutuliiton asettamat vaatimukset.

Varaa luottavaisin mielin

  • Paikallinen perheyritys
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Joustavat reittisuunnitelmat
  • Pienet ryhmäkoot