Neljän tunnin kurssi, jonka aikana tunnistamme alueen kasveja ja läpikäymme niiden monipuolisia käyttötarkoituksia. Samalla syvennymme kestävään luonnonvarojen käyttöön ja edistämme ympäristötietoisuutta.
Koe alueen makumaailma, kun valmistamme ruokaa leirinuotiolla keräämiämme yrttejä hyödyntäen. Tutustumme herkullisista luomuksista nauttiessamme myös lajien terveyshyötyihin ja rikkaisiin ravintoarvoihin. Kurssin aikana opit miten säilytät nämä luonnon aarteet talvea varten, varmistaen niiden saatavuuden kylmien kuukausien aikana.
Tule mukaamme oppimaan kestävyydestä, terveellisestä elämästä sekä ihmisten ja luonnon harmonisesta suhteesta.
Kouluttajana kokenut keruutuotetarkastaja Maire Puikko.
Järjestämme kursseja Ivalossa 6. ja 27.6.
Varaa luottavaisin mielin
- Paikallinen perheyritys
- Henkilökohtainen palvelu
- Joustavat reittisuunnitelmat
- Pienet ryhmäkoot